Lørdag blir det full fart fra tidlig formiddag til sen kveld:

Her var billettbestilling, den er nå ikke visbar da treffet er ferdig.

Lørdag starter vi allerede ca kl 11 på formiddagen med supershow og full fart fra Alfred Aronsen.
 

Alfred er Harstadgutt og har de siste 15 årene hovedsakelig turnert som pianoentertainer, også gjennom Dippner Entertainment. Han har allikevel fått tid til å jobbe med artister som Topcoat, Jan Werner Danielsen, Geir Halleland, Bjørn Berge, Brent Mason, Egil Eldøen og Kåre Kolve, for å nevne noen. Han er både soloartist og frontfigur som vokalist og pianist/keyboardist i prosjektband som f. eks Toto Tribute med firkløveret Jacobsen/ Hammer/ Hartløff/ Moelv (som man stadig kan se bak artister som Torill Sivertsen, Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen).


Reportoiret og leveringa fra scenen bærer preg av at han har lang og stødig erfaring, og i tillegg til driven har nytt godt av å få leke med de beste. Nå er han klar for Norgestreff!

Lørdag på kvelden sier vi igjen velkommen til DDD

Daisy Duke Dawgs henter nå sitt aller beste og noe av det som ble spart på fredagen. Det er igjen klart for rivende og drivende countrypop og masse kjente låter som får foten til å gå. 

Og så, kvelden avsluttes med ingen ringere enn

TRINITY er et band som har opptredd med suksess på en rekke steder. Vinter/vår 2018 spiller bandet på en rekke steder utenfor landets grenser og er fulladet med energi som skal fylle årets Norgestreff. Mer om tur og opplevelser her. Dem leverer cover låter som skal være kjent for de fleste, og vokalist lover at her skal det bli liv!

Dette er en antimobbe video, som Trinity vant i en konkurranse om årets Fæsteråling i 2015. Premien var en produksjon av en musikk video av en egen låt. Dem valgte å bruke låta Ready, fordi dem synes den egner seg godt til tiltak mot mobbing. Videoen er produsert av Dedline Media, produsent Kevin Benum Kjelsrud TV2.

Her var billettbestilling, den er nå ikke visbar da treffet er ferdig.

Norgestreff 2018 i regi av Harstad Mc
  • Harstad Mc på Facebook
Harstad Mc HMC Norestreffet 2018